Kérdéseivel hívjon minket:
+36 (52) 454 928+36 (30) 633 2309

Menedzsment tanácsadás, "VIP" tanácsadás

Egy jó ügyvezetőnek, cégvezetőnek a legfontosabb feladata, hogy szakmájának legyen a mestere, nem (lenne) feladata az adóügyi-, pénzügyi-, számviteli fogalmak, jogszabályok ismerete és ezen tudás folyamatos frissen tartása.
Tapasztalatunk szerint ez a megoldás több szempontból nem megfelelő:
  • Nem látják, nem értik az ügyvezető, tulajdonosok szempontjait, nem tudnak „cégvezetői fejjel” gondolkodni.
  • Szintén jellemző probléma az ügyvezető, tulajdonos, illetve a könyvelési, egyéb pénzügyi feladatokat ellátó szakemberek között, hogy nem egy nyelven beszélnek, a cégvezető nem érti, nem értheti meg, hogy mit kérdez, vagy mit javasol pld. a könyvelője, vagy a pályázat írója, mert nincs meg hozzá az alapképzettsége.
  • Viszont a pénzügyesek részéről óriási hiba, hogy nem akar, vagy tud a cégvezető fejével gondolkodni, nem kérdezik meg a társaság céljait, nem nézik meg a tényleges munkavégzést, csak megmaradnak saját feladataik minél gördülékenyebb megoldásánál, kerülik az esetleges nehezebb, de az ügyvezető stratégiai céljai szempontjából megfelelőbb utat. Ezen szakemberek a saját szakmájuk szabályait, feladatait helyezik előtérbe, az egyszerűbb, vagy számukra kevésbé kockázatos alternatívát javasolják a döntéshozóknak.
  • Már amennyiben ismertetik az alternatívákat a cégvezetés felé, hisz amennyiben nem teszik, akkor sem történik semmi, hisz a cégvezető nem ismerhet minden megoldást.
  • Ez utóbbi bizalmi kérdés, de sajnos, mint minden szakmának a pénzügyeknek is vannak rossz és etikátlan „szakemberei” , különösen egy ilyen ár érzékeny korszakban mint az elmúlt évek. Azonban a jelenbeli olcsósság hosszútávon kamatostul üthet vissza (NAV bírság, késedelmi kamat, elvesztett hitelek, visszafizetendő támogatások, perek, sikkasztás...).
  • Biztos benne, hogy megfelelő emberektől kapja meg a szükséges válaszokat?
Szakértői csoportunknak fő küldetése ez az exkluzív szolgáltatási csomag, ami nagyon hiányzik a jelenlegi szolgáltatási piacon. Ez nem más mint a szakembereink által külön-külön is nyújtott magas szintű szolgáltatások esszenciája, kimondottan a gazdasági társaságok vezetői, tulajdonosai részére kidolgozva. 

Nem "csak" könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, pályázatírás, jogi tanácsadás, befektetési tanácsadás külön-külön nyújtása, hanem ezen ismeretek komplex használatával, egy olyan cégvezetőknek szóló „komplett” csomag, ami operatív, stratégia döntések meghozatala előtt, vagy akár folyamatosan cégvezetők, menedzserek rendelkezésére áll. Ehhez szakembergárdánk és üzleti kapcsolatrendszerünk, teljeskörű háttértámogatása adott. Egyedi bizalmi szolgáltatás, természetesen a lehető legnagyobb diszkréció megtartása mellett.

Erre a területre specializálódott munkatársaink:

Detrich Jánosné dr.

Detrich Jánosné dr. igazságügyi könyvszakértő, adószakértő
Szentpéteri Gyula

Szentpéteri Gyula közgazdász, kiemelt vállalati tanácsadó

További szolgáltatásaink:

Könyvelés
Könyvvizsgálat, adószakértés
Jogi tanácsadás
Pályázatírás, menedzsment, közbeszerzés
Családi vagyontervezés, befektetési tanácsadás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként híreinkről, szakmai tanácsainkról!


Kapcsolat

Székhely:

1088 Budapest,
József körút 19 III/6

Iroda cím:

4025 Debrecen,
Szent Anna u. 14/A

Levelezési cím:

4002 Debrecen
Pf. 309

Tel./Fax:

(52) 454-928
(52) 454-929
(52) 323-563